MERSİN / SİLİFKE - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Adres
ATİK MAH. CAVİT ERDEN CAD. ATATÜRK MESLEKI TEKNIK VE ANADOLU LISESI BLOK NO: 46/1 SİLİFKE / MERSİN
Vizyon
“Bölgemizde, mesleki ve teknik donanımı ile tercih edilen, meslek etiği ile örnek alınan, paydaşlarına ayrıcalıklı olduklarını hissettiren lider bir eğitim kurumu olmak”
Misyon
“Mesleki ve Teknik donanımı tam, bilgi toplumunun özelliklerini kavramış, milletimizin ortak değer yargılarını taşıyan, kişilikli, kendine güvenen, kendini geliştiren bireyler yetiştirmektir.”
Öğretim Şekli :Normal Eğitim (Tam Gün)
Klima
Ulaşım
Okulumuz Silifke Şehir Merkezinde olup İl Merkezine 80 Km uzaklıktadır. Okulumuza Silifke ilçemizin tüm mahallerinden ulaşım kolaylıkla Sim-Koop Minübüsleri ile sağlanmaktadır. Ayrıca Mersin´e çalışan Silifke-Koop Otobüs Firması okulumuzun önünden geçmektedir. (Mersin ve Erdemli´ye de ulaşım kolaylıkla sağlanmaktadır.) Silifke Şehirlerarası Otobüs Terminali okulumuza 200 metre uzaklıkta yer almaktadır.
Okulumuza Taşımalı Eğitim Kapsamında Servisler çalışmaktadır.
İLÇE MERKEZİ
İL MERKEZİNE 80 KM. olup okulumuz İLÇE MERKEZİNDE yer almaktadır.
2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Kontenjan Bilgileri: 136 (Kız Öğrenci)
Diğer Hususlar
Okulumuzda Pansiyon Bulunmamaktadır. Okulumuza öğrenci türü olarak sadece KIZ öğrenciler kabul edilmektedir. Erkek öğrenci tercih edememektedir.