MERSİN / SİLİFKE - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı öğrencilerimizin, Oyun ve Oyuncak Dersinde Yaptığı Etkinlik

Öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Emeklerine Sağlık..

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferinin 109. yıldönümünde Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve tüm şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Mrt

Ülkemizin bağımsızlık simgesi İstiklal Marşı' mızın kabulünün 103. yılında; Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, İstiklal Marşı' mızın şairi Mehmet Akif Ersoy' u ve tüm şehitlerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz.

Mrt

Milli Eğitim Bakanlığı Sosyal Sorumluluk Programı kapsamında okulumuz 12.sınıf öğrencileri çevre temizliği yapmıştır.

Ock

Halat Çekme Federasyonu tarafından; 3 Ocak Mersin' in Kurtuluşu ve 27 Ocak Atatürk' ün Silifke' ye Gelişi münasebetiyle 4 Ocak 2024 tarihinde Silifke' de düzenlenen Halat Çekme Turnuvasında okulumuz Genç Kızlar katagorisinde ilçe 2. si olmuştur.

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü Kutlu olsun.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK' ü edebiyete irtihalinin 85. yılında saygıyla, minnetle ve rahmetle anıyoruz.

Kas

Cumhuriyetimizin 100. yılını okulumuzda yapılan programla coşkuyla kutladık.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında ilçemizde düzenlenen kros yarışmasında Genç Kızlar katagorisinde 1. olduk.

Ayrıca ferdi olarak öğrencilerimiz;

İlksen DEMİRYILMAZ 2.

Sude ABUKAN 3.  olmuştur.

Kas

Okulumuz 9. sınıf Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencilerimiz atölye önlüklerini giydiler.

Hayırlı Olsun..

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı; Okul Aile Birliğimizin yıllık Olağan Genel Kurul Toplantısı 27.10.2023 Cuma günü saat 15.00’da, okulumuz çok amaçlı salonunda gerçekleştirildi.

Ekm

Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde büyük Türk Milletinin kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl dönümü heyecanını ve gururunu yaşamaktayız.

Ağu

Bir milletin bağımsızlık aşkıyla yazdığı destanın 101. Yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere  silah arkadaşlarını ve bütün şehitlerimizi minnet ve rahmetle yad ediyoruz..

Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı 12. sınıf öğrencilerimiz için okulumuzda mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Haz

31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında Okulumuzda Yeşilay kulübü tarafından öğrencilerimize yönelik olarak tütün ve tütün mamüllerinin zararına yönelik olarak seminer düzenlenmiştir.