MERSİN / SİLİFKE - Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Haz

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılı 12. sınıf öğrencilerimiz için okulumuzda mezuniyet töreni düzenlenmiştir.

Haz

31 Mayıs Dünya Tütünsüz Günü kapsamında Okulumuzda Yeşilay kulübü tarafından öğrencilerimize yönelik olarak tütün ve tütün mamüllerinin zararına yönelik olarak seminer düzenlenmiştir.

Haz

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama kapsamında yapılan etkinliklerde okulumuz öğrecileri dereceler almıştır.

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Şenlikleri Kapsamında Okulumuzda Sınıflar arası Voleybol Turnuvası düzenlendi.

May

Okulumuzda Aile Haftası Etkinlikleri

May

Karayolu Trafik Güvenliği 2021-2023 Eylem Planı kapsamında Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü Personelince okulumuz öğrencilerine yönelik "Trafik Güvenliği" konulu seminer verilmiştir.